Hirdetés

Michael B. Jordan főszereplésével jöhet a következő Mátrix film?

|

Az eredeti rendezőpáros egyik tagja is visszatérhet a hírek szerint.

Hirdetés

Évek óta fel-fel röppen a híre annak, hogy a Warner Bros. új Mátrix filmet szeretne készíteni. Potenciális rebootról és folytatásról egyaránt hallhattunk már, de előrelépést nem igazán láthattunk az elmúlt években. A mostani hírt is csupán pletykaként érdemes kezelni, viszont ha igaznak bizonyul akkor korábban kaphatjuk meg a negyedik Mátrix filmet, mint gondoltuk volna.

Hirdetés

Tehát a legfrissebb infók szerint Michael B. Jordan főszereplésével készülhet el a film, a rendezői székben pedig Lana Wachowski foglalna helyet. A "Jégkrém Projekt" kódnéven emlegetett film előmunkálatai állítólag már szinte készen is vannak és a forgatás hamarosan megkezdődhet Chicagoban. A forgatókönyvet Zak Penn írta, amelynek híre már korábban is megütötte a sajtó fülét. Fontos azonban még egyszer kiemelni, hogy a Warner Bros. részéről egyelőre senki sem erősítette meg a projekt létezését.

Michael B. Jordan neve már 2017-ben is előkerült a Mátrix kapcsán, azonban akkor még a Wachowskik nélkül készült volna a film. Most, hogy látszólag legalább az egyikük a fedélzeten van arra is van esély, hogy Keanu Reeves is visszatérjen valamilyen formában, ugyanis a színész korábban már kikötötte, hogy csak ebben az esetben lenne hajlandó újra Neo bőrébe bújni. Kíváncsian várjuk, hogy igaznak bizonyulnak-e ezek a pletykák a következő Mátrix filmmel kapcsolatban vagy csupán újabb hiábavaló reménykedést táplálnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.