Hirdetés

A Warner Bros. elnöke a DC, a Mad Max és a Mátrix jövőjéről is beszélt

|

Érdekes információkat osztott meg terveikről a Warner elnöke.

Hirdetés

A Warner Bros. vezérigazgatója, nevezetesen Kevin Tsujihara a stúdió filmjeinek jövőjéről mesélt egy friss nyilatkozatában, így többek között kitért természetesen a DC-re is, amely jelenleg az egyik legjövedelmezőbb filmes univerzum. A Marvel mintáját követve a 2013-ban mozikba került Az acélemberrel indul útjára a DC Moziverzum, ám mostanra mindnyájan tudjuk, hogy a kifejezetten ígéretes kezdést követően nem minden alakult a tervek szerint. Nem kis részt a Wonder Woman és az Aquaman elképesztő sikerének köszönhetően a stúdió legújabb irányelve az önálló alkotások előtérbe helyezése.

Hirdetés

"A közelgő felhozatalt látva a Shazammal, Jokerrel, Wonder Womannel és Ragadozó madarakkal olyan érzésünk támad, hogy jó úton járunk. Megfelelő emberek töltik be a megfelelő pozíciókat. A DC Moziverzum darabjai nem állnak egymással olyan szoros kapcsolatban, mint azt öt éve hittük volna, ugyanis most nagyobb hangsúlyt fektetünk szóló karakterek különálló kalandjaira. Ez nem azt jelenti, hogy sosem törekszünk majd ismét egy összefüggőbb univerzumra, de úgy véljük, jelenleg ez a legműködőbb stratégia."

- mondta. A képregényfilmeken túl megnevezett konkrétan két másik franchise-t is, melyeknek a stúdió érdekelt a bővítésében: a Mátrix és a Mad Max. A Tom Hardy főszereplésével készült, hat Oscar-díjat bezsebelt A harag útja folytatását már régóta ígérgetik, és noha nem könnyíti meg a helyzetet, hogy a filmet rendező George Miller és a stúdió egy ideje perben állnak, de Tsujihara szavai alapján valamikor a jövőben tényleg szándékukban áll egy újabb Mad Max-film elkészítése:

"Nagyszerű franchise-aink vannak, mint például a Mátrix. Ezen felül szeretnénk újra együtt dolgozni George Milerrel a Mad Max - A harag útja folytatásán."

Ti mit gondoltok a stúdió jelenlegi hozzáállásáról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.