Hirdetés

Michael B. Jordan szívesen visszatérne a Fekete Párduc folytatásában

|

A színész nyitott a visszatérésre.

Hirdetés

Egy emberként rázta meg a világot tavaly augusztusban a hír, hogy 43 éves korában, betegségben elhunyt Fekete Párduc megformálója, Chadwick Boseman. Ezzel pedig egy időre veszélye is került a Marvel karakterének önálló története, ám a Marvel és Kevin Feige hamar megnyugtatta a rajongókat, hogy tiszteletben fogják tartani a karaktert, és nem lesz sem CGI megoldás, sem újracastingolás. 

Hirdetés

Ennél többet azonban azóta sem tudunk a folytatásról, pedig a premier már jövő nyáron esedékes, ami messzinek tűnik, de nem egy ekkora produkciónál. A People magazin azonban nemrég készített egy interjút az első rész gonosztevőjével, a Killmongert alakító Michael B. Jordannel, aki elárulta, hogy nagyra becsülte az időt, amit az első rész elkészülése alatt együtt tölthetett a stábbal, főleg azok után, hogy elvesztette jó barátját, Bosemant, és ha rajta múlna, ő bármikor szívesen részt venne a folytatásban is:

Az egész franchise nagyon közel áll a szívemhez rengeteg nyilvánvaló okokból. Az elmúlt év nagyon nehéz volt, hiszen egy olyan embert vesztettem el Chadwick személyében, aki közel állt hozzám. De bármikor szívesen visszatérnék a franchise-ba. Imádtam együtt dolgozni Ryan Cooglerrel [a Fekete Párduc rendezője és írója - a szerk.], a színészekkel, mindenkivel. Olyanok voltunk, mint egy nagy család. Éppen ezért részemről mindig is nyitva lesz az ajtó ezen lehetőség előtt.

A Fekete Párduc 2. a jelen állás szerint 2022. július 8-án debütál a mozikban, melynek forgatása előreláthatólag idén júliusban kezdődhet meg. Feltéve, ha minden jól alakul a világban. Ti mit gondoltok, örülnétek Jordan visszatérésének?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.