Hirdetés

Michael Bay szerint az ukrán helyzettel kellene inkább foglalkoznunk Will Smith helyett

|

A rendező szerint sokkal súlyosabb dolgok történnek a világban, mint az Oscar-díjátadón elcsattant pofon.

Hirdetés

Will Smith elment az Oscarra, lekevert egy taslit Chris Rocknak, megnyerte a legjobb férfi főszerepért járó díjat, bocsánatot kért, megvonta saját tagságát, majd az Akadémia tíz évre eltiltotta őt. Mindez két hét leforgása alatt történt. Akiket jobban érdekelt ez a cirkusz, azok minden bizonnyal temérdek videót találhattak az érem mindkét oldaláról, ám most Michael Bay is megosztotta saját meglátását az eseményekről az EW-nek.

Hirdetés

Bay a következőket mondta köntörfalazás nélkül: 

"Először úgy voltam vele, hogy ez most tényleg megtörtént? Aztán láttam, ahogy Will kiabál. Az egy igazi kiabálás volt Willtől. Will egy nagyszerű bunyós. Bokszolni is tanult. Kezdjük azzal, hogy ez helytelen volt, függetlenül a körülményektől. Ezt tisztázzuk le most. De amikor emberek azt mondják, hogy jaj, akár meg is ölhette volna. Nem, egy pofon az teljesen más. Egy ütés? Igen, azzal meg lehetne ölni a másikat. De Will egy pofont osztott ki. Aztán arra gondolok, hogy mindenki erről beszél, de tudjátok mit? Amint elkezdesz az életen gondolkozni, rájössz arra, hogy Úristen! Jelenleg nagyon megvisel engem az ukrán háború. A Klicsko testvérek a barátaim. Voltam Kijevben, találkoztam a polgármesterrel is. És ezután úgy vagyok vele, hogy tudjátok mit? Babák százai robbannak fel naponta, és az emberek közben meg egy pofon miatt aggódnak. Nem tudom. Nekem elegem van ebből. Rendben van, történt egy drámai dolog, de úgy hiszem, tisztába kellene kerülnünk a prioritásunkkal."

Bay nem is fogalmazhatta volna meg szebben, mi is volt a legnagyobb probléma Smith pofozkodásával, mely nemcsak az ukrán háborúról vonta el a figyelmet, hanem az este többi díjazottjaira is árnyékot vetett. Ennek ellenére Bay utána még hozzátette, hogy a jövőben is szívesen foglalkoztatná Smith-t egy filmjében (ugye a Bad Boys 1-2-ben már együtt dolgoztak), akit ő egy nagyon kiegyensúlyozott emberként ismert meg, így számára is meglepők lehettek a történtek. 

Ti örülnétek egy újabb Bay-Smith kollaborációnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.