Hirdetés

Michael C. Hall = Matt Murdock?

|

Egyes források szerint a legesélyesebb befutó Matt Murdock szerepére a nemrég finisbe ért Dexter címszereplője. Megerősítve még nincsen semmi, de azért örülnénk, ha mihamarabb megtennék ezt.

Hirdetés

A Netflix és Marvel összefogásának eredményeképp hamarosan olyan sorozatokat fogunk kapni, amitől nagy valószínűséggel a képregényrajongók egyből magukhoz nyúlnak. Ezt tudjuk. Meg azt, hogy a tv-képernyőre szeretnék vinni nem csak Luke Cage-et, Jessica Jones-t, de még Fenegyereket is, a vak ügyvéd kalandjait. Hogy ezeket a figurákat kik is fogják alakítani, azt még nem tudjuk, viszont találgatások már folynak. A legutóbbi ilyen találgatás az, hogy Fenegyerek bőrébe Michael C. Hall fog bújni, bár ezt tényleg ne vegyük még készpénznek. Azt se felejtsük el, hogy a színész nemrégiben bejelentette azt, hogy nem óhajt több sorozatot bevállalni (mondjuk itt csak egy 13 epizódos szériáról lenne szó), de Hollywood-ban ugyebár soha nem szabad azt mondani, hogy soha.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.