Hirdetés

Michael C. Hall = Matt Murdock?

|

Egyes források szerint a legesélyesebb befutó Matt Murdock szerepére a nemrég finisbe ért Dexter címszereplője. Megerősítve még nincsen semmi, de azért örülnénk, ha mihamarabb megtennék ezt.

Hirdetés

Korban, megjelenésben és színészi tehetségben is megfelelő választás lenne a szerepre (nem csak szerintem, mások szerint is), de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez az egész túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. A színész szóba van hozva egy Dexter spin-off sorozatot illetően is, ámbár ott kijelentették a fejesek, hogy ha nem vállal benne szerepet, akkor el sem fog készülni. Remélem azért, hogy bevállalja Murdock szerepét. Simán el tudom képzelni őt, ahogy szanaszét pofozza vörös gúnyában Hells Kitchen gazfickóit.

Nektek mi a véleményetek? Szerintetek megfelelő lenne a szerepre Hall? Vagy ha nem, Ti kit javasolnátok?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.