Hirdetés

Michael Dougherty nem akármilyen Godzilla-filmet forgatna

|

A második Godzilla film rendezője egy egészen szimpatikus ötlettel állt elő.

Hirdetés

Miután a Warner alaposan befürdött a Godzilla II: A szörnyek királyával a mozikasszáknál, úgy döntöttek, hogy mentik a menthetőt, melynek hatására  végül jó félévvel el is csúsztatták a Godzilla vs Kongot. Ennek ellenére a filmet rendező Michael Doughertynek még mindig vannak ötletei arra vonatkozólag, hogy milyen irányba lehetne elvinni az óriásszörnyes franchise-t.  

Hirdetés
 

Dougherty egy a napokban tartott Godzilla II karantén mozizás alkalmával dobta fel azt az elsőre szokatlannak tűnő ötletet, miszerint szívesen forgatna egy olyan Godzilla mozit, ahol az emberi szereplők csak minimálisan vagy egyáltalán nem bukannának fel, így adva még több rivaldafényt a városméretű szörnyeknek. Elképzelése szerint a történet sok millió évvel vissza röpítene minket az időben oda, ahol még a Titánok, vagyis Godzilla és a hozzá hasonló élőlények uralták a bolygót, míg az ősi civilizációt képviselő emberek istennekként tisztelték őket. Ez utóbbi történetszál egyébként már a Szörnyek királyában is felbukkant egy rövid időre, így mindenképp érdekes volna látni, vajon a közönség miképpen reagálna egy az embereket végre a kispadra ültető, csak a Kaijukat középpontba állító alkotásra. 

Ti vevők lennétek egy ehhez hasonló Kaiju filmre vagy hiányolnátok az emberi szálat? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.