Hirdetés

Michael Fassbender is kritizálta az Assassin's Creedet

|

És még ő sem volt túl jó véleménnyel róla.

Hirdetés

A tavalyi a játékadaptációk éve volt, amikor is olyan népszerű videojátékok kerültek valamilyen formában adaptálásra, mint az Angry Birds, a Warcraft: A kezdetek, vagy az Assassin's Creed. Utóbbinak már az előszele is vegyes volt, hiszen egyrészt nem semmi stáb vette gondozásába olyan színészekkel, mint Michael Fassbender, Marion Cotillard, vagy Jeremy Irons és rendezővel, mint Justin Kurzel (Macbeth). A film azonban végül a 125 milliós büdzséjére csak 240-et keresett világszerte, ebből 54-et Amerikában és a kritikák is alaposan elbántak vele (köztük mi is). Nem rejtette véka alá a véleményét a főszereplőt alakító Michael Fassbender sem.

Hirdetés

A színész éppen vadonatúj moziját, a Hóembert promózza és ennek kapcsán kapták mikrofonvégre.

Valóban nem sikerült a legjobban. Úgy érzem, hogy kihagytunk egy lehetőséget. Egyelőre várunk, és meglátjuk, hogy a Ubisoftnak milyen ötlete támad. Én sokkal szórakoztatóbbra csináltam volna, elvégre ez a fő szempont. De egyelőre nem tudom, hogyan tovább. Úgy éreztem, hogy az egész túlságosan komolyan veszi magát, én sokkal előbb rátértem volna az akcióra. Olyan, mintha három különböző nyitánya lenne a filmnek, ami meglátásom szerint komoly hiba.

Való igaz, de nem is feltétlenül a három idősíkon játszódó nyitány, hanem a koncepciótlanság volt az, ami a filmre rátelepedett. Érződött az egész filmen egy jobb alkotás lehetősége, viszont a történetet, a karaktereket nem sikerült érdemben megalkotni, így vélhetően nem lesz ebből franchise. Viszont az új filmjéből még könnyen lehet, hiszen a Hóember egy nagysikerű könyvsorozat darabja és siker esetén Harry Hole karakterét többször is láthatjuk a vásznon, Fassbender alakításában. Mi már e hét csütörtöktől, október 12-től.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.