Hirdetés

Michael Keaton nagyon élvezte a munkát a The Flash forgatásán

|

A színész Andy Muschietti rendező kvalitásait sem győzte dicsérni.

Hirdetés

Az elvileg idén novemberben érkező The Flash filmről eddig csupán egyetlen trailer került ki, és az is inkább csak kedvcsinálóként állta meg a helyét, semmint valódi előzetesként. Ha a stúdió nem is, de legalább az egyik közreműködő színész, a nagy visszatérő Michael Keaton szükségét érezte, hogy a projekt ismét a rajongók és a laikus nézők előterébe kerüljön.

Hirdetés

A színész a közelmúltban a The Jess Cagle Podcast vendégeként mesélt a forgatási élményről, melyről csak pozitívumokat tudott mondani.

"Amikor felröppent a pletyka, először is kíváncsi voltam. Azt gondoltam, hogy hú, vajon milyen lenne? Aztán a pletykák erőre kaptak, míg végül fel nem hívott a Warner Bros. Beszélni akartak velem valamiről, és már akkor utalgattak Batmanre. Jónak kellett lennie. Nem is lett volna értelme, ha nem jó a projekt, hiszen az semmit sem változtat a dolgokon.  Aztán belevágtam, és jót szórakoztam. Miért ne tettem volna? Tudjátok, Andy Muschietti rendező fantasztikus, és nagyon kreatív. Nem is tudom, egyszerűen élveztem az egészet."

Természetesen nem árt helyén kezelni az ilyen kijelentéseket, ám az mindenképp bizalomgerjesztő, hogy akármilyen történet kedvéért nem tért volna vissza Michael Keaton. Azt már ugye korábban bejelentették, hogy Keaton a Tim Burton-filmek Batmanjeként tér vissza a DC Univerzumba, amitől a veterán rajongók rögtön elaléltak. Azonban még nem sokat láthattunk belőle, hiszen az eddigi előzetes végén csak hátulról, jelmezben láthattuk a karaktert. Minden bizonnyal a következő trailerben már többször is beköszön Keaton, kérdés, hogy az új videós anyagot mikor kapják meg a rajongók. Szerintetek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.