Hirdetés

Mickey Rourke szerint Robert De Niro miatt nem került bele a The Irishmanbe

|

A szebb napokat is látott színész De Nirót sározta, mire a producerek és a castingért felelős személy is közbeszólt az ügyben.

Hirdetés

Évről-évre azt gondolhatja a moziba járó közönség, hogy ő már mindent látott/hallott, neki újat nem tudnak mutatni. Aztán mégis jön valami, ami minden korábbi hírre, érdekességre, ismertetőre rákontráz. A minap Mickey Rourke, a manapság szebb napokat is látott Sin City: A bűn városa, A pankrátor vagy éppen a 9 és ½ hét színésze azt nyilatkozta egy olasz televíziós csatornának (cím szerint a Live - Non é la D'Urso-nak), hogy Martin Scorsese a legújabb, Netflixre gyártott gengszterfilmjébe, a The Irishmanbe őt szerette volna az egyik főbb szerepre. Viszont a film másik színésze, Robert De Niro e hír hallatán kikötötte a rendezőnek, hogy ha Rourke jön, ő megy, mert nem tud ezzel az emberrel együtt dolgozni. A hírről, amilyen gyorsan a köztudatba került, olyan gyorsan ki is derült, hogy egyáltalán nem igaz, csak Rourke találta ki az egészet.

Hirdetés

De Niro és Rourke még 1987-ben szerepeltek az Angyalszív című Alan Parker (Éjféli expressz, Lángoló Mississippi) filmben, ami az évek során igazi kultfilmmé nőtte ki magát, és tegyük hozzá, egy rendkívül érdekes felépítésű, a végén nagy csavarral ügyeskedő alkotásról beszélhetünk, amit mindenkinek ajánlunk figyelmébe, akik szeretik a "whodunnit?" típusú mozikat. Viszont maga a forgatás már nem zajlott ennyire zökkenőmentesen, hiszen a két színész hamar egymás idegeire, majd ölre mentek, és végül úgy váltak el az útjaik, hogy kijelentették, ők ketten nem csinálnak még egy filmet közösen (ugye, két dudás, miszter hős, két dudás…).

Rourke viszont tényleg a fentieket nyilatkozta az olasz tévének, amit a The Irishman két főbb producere, Emma Tillinger Koskoff és Jane Rosenthal, valamint a film castingjáért felelős igazgató, Ellen Lewis azonnal megcáfolt, hiszen semmilyen úton-módon nem keresték meg a színészt bármilyen kapcsolódó szereppel (még maga Scorsese sem gondolkodott rajta, hogy Rourke-ot szeretné a filmjébe). Az aktor még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

A The Irishman idén novemberben (annak végén, 27-én) válik majd elérhetővé a Netflixen, miután a hónap elején néhány amerikai mozikban fogják vetíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.