Hirdetés

A The Irishman lesz Martin Scorsese leghosszabb alkotása

|

Nagy üdítőt készítsetek be, mert ez a film nem lesz egy könnyed délutáni szórakozás.

Hirdetés

Egyáltalán nem számít újdonságnak, ha egy rendező, esetleg maga a stúdió úgy dönt, az átlagnál sokkal hosszabbra vágja az adott filmjét: Peter Jackson A Gyűrűk Ura-trilógiájának bővített verziója után épeszű ember nem fog visszamenni az agyonvágott változatokat nézni, Quentin Tarantino nyolcadik filmje, az Aljas nyolcas négyórás változata hamarosan felkerül Netflixre, a Watchmen esetében is csaknem mindenki a rendezői változatra szavaz és persze ne felejtsük el a régi klasszikusokat sem, mint a Ben Hur, az Arábiai Lawrence, a Doktor Zsivágó vagy éppen Tarr Béla halhatatlan alkotása, a Sátántangó. Viszont ha egy mozi eleve hosszú játékidővel kerül mozikba, akkor tényleg sokunk felvonja a szemöldökét.

Hirdetés

Nincs ez másképp Martin Scorsese legújabb, gyakorlatilag milliók által várt gengszterfilmjével, a The Irishmannel sem, amiben végre megint színészkedni láthatjuk Robert De Nirót, Al Pacinót, Joe Pescit vagy éppen Harvey Keitelt. A minap a New York Film Festival jóvoltából ugyanis kiderült, hogy a The Irishman első, hivatalos verziója 210 (!!) perces lesz, ami három és fél órányi anyagot jelent.

Ennyi idő alatt meg lehetne nézni a Jason Statham nevével fémjelzett Crank - Felpörögve és a folytatása, a Crank 2 - Magasfeszültség filmeket, és még mindig maradna durván 26 szabad percünk... Persze csak viccelünk, Scorsese neve garancia arra, hogy nem fogunk unatkozni a film közben, elég csak a Nagymenőkre, a Casinóra, a Wall Street farkasára, a Krisztus utolsó megkísértésére, a New York bandáira vagy éppen az Aviátorra gondolni. Ő valahogy azon kevés rendezők egyike, akik végig fenn tudja tartani a figyelmet, és akik elérik azt, hogy egy pillanatra se érezzük feleslegesnek vagy unalmasnak a látottakat.

A The Irishman idén november 27-én kerül majd fel Netflixre, azelőtt pedig fesztiválokon lesz látható, illetve limitált vetítési lehetőségekkel egyes mozikban is. Hogy nálunk is látható lesz-e mozikban, csakúgy, mint az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány, azzal kapcsolatban még nem tudunk semmit. Ti mit szóltok a combos a játékidő láttán?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.