Hirdetés

Mickey Rourke szerint Tom Cruise szakmailag jelentéktelen

|

Mickey Rourke meglehetősen keresetlen szavakkal fejtette ki véleményét pályatársáról.

Hirdetés

Mickey Rourke meglehetősen zabolázatlan és köntörfalazás nélküli stílusa közismert. Annak dacára, hogy feltűnt a Vasember második felvonásában, kerek-perec közölte, hogy a Marvel-filmek sehol sincsenek az elmondása szerint "valóban színészkedő" szereplőket felvonultató Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztályhoz képest. Ezúttal pedig Tom Cruise kapta meg a magáét. 

Hirdetés

A színész a Piers Morgan Uncensored című beszélgetős műsorban annak kapcsán ragadtatta el magát káromkodásokban gazdag tirádára, hogy megkérdezték tőle, hogy mit szól kollégája sikeréhez. Szerinte ez "lószart sem jelent", mivel a sztár "harmincöt kicseszett éve ugyanazt a szerepet játssza el". Emellett azt is tudatta a nézőkkel, hogy:

"Nem érdekel a pénz és a hatalom. Engem az érdekel, amikor Al Pacino munkáját nézem, és Chris Walken és De Niro korai munkáját, és Richard Harris munkáját, és Ray Winstone munkáját. Ilyen színész akarok lenni. Mint Monty Clift és Brando a régi időkben."

Végül, arra, hogy szerinte Cruise jó színész-e, azt felelte, hogy szerinte "teljesen jelentéktelen". Kemény szavak - de van bennük némi igazság. Cruise a pályája elején ugyanis gondosan ügyelt rá, hogy minél izgalmasabb projekteket vállaljon el, 2003 óta viszont egyedi kivételektől eltekintve főleg ilyen-olyan hangvételű akciófilmekben tűnt fel, és ezekben jellemzően kevés lehetősége van kibontakozni. Viszont az akciósztárságot a maximumra pörgette, aminek köszönhetően legutóbbi filmje, a Top Gun: Maverick már 1 milliárd dollár fölött jár a bevételek tekintetében.

Ti mit gondoltok Rourke nem éppen hízelgő meglátásairól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.