Hirdetés

Sztárgárdával készít világháborús filmet a Függetlenség napja rendezője

|

A katasztrófafilmek koronázatlan királya, Roland Emmerich legújabb filmjével történelmi vizekre evez, ráadásul olyan színészekkel, mint Aaron Eckhart, Woody Harrelson és Luke Evans.

Hirdetés

A függetlenség napja, a Csillagkapu, a Godzilla, a Holnapután, a 2012 és Az elnök végveszélyben rendezője, Roland Emmerich következő nagy szabású projektje a Midway lesz, amely a második világháború egy jelentős szegmensét filmesíti meg. Ebben az 1942. június 4. és 6. között lezajlott midway-i csatát, azon belül is az amerikai és japán haditengerészet fordulatos harcát láthatjuk majd megelevenedni, méghozzá Wes Toke (Kolónia) forgatókönyve alapján. 

Hirdetés

Korábban már csatlakozott a stábhoz Patrick Wilson, Luke Evans, Woody Harrelson és Mandy Moore, azonban a Deadline értesülései szerint a szereplőgárdát erősíti Aaron Eckhart, Dennis Quaid, Nick Jonas, Keean Johnson (Alita: A harc angyala, Nashville) és Tadanobu Asano (Thor, 47 Ronin) is. A Variety ezen kívül arról számolt be, hogy a csapatot erősíti a Deadpool és A szállító: Örökség színésze, Ed Skrein is egy egyelőre ismeretlen szerepben. 

A Midway jelenleg előkészítési fázisban van, a forgatás augusztus 16-án kezdődik. A filmet az Egyesült Államokban a Lionsgate forgalmazza majd a Summit Entertainmenten keresztül, míg Kínában a Bona Film Group vállalta ezt a feladatot, ezáltal az ázsiai kontinensről is nagy bevételekre számítanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.