Hirdetés

Miért nem lesz benne Black Adam a Shazam! filmben?

|

Dwayne "The Rock" Johnson évekkel ezelőtt megkapta már Black Adam szerepét, azonban mégis kimarad abból a filmből, amiben lenne helye. A rendező elárulta, hogy miért.

Hirdetés

A pankrátorból színésszé váló Szikla már azelőtt arról beszélt, hogy el szeretné játszani Black Adamet, mielőtt a szerep közelébe jutott volna. Dwayne Johson és a karakter rajongói egy évtizede várnak már az antihős érkezésére, akinek önálló filmje eredetileg Shazamét is megelőzte volna, ám végül nem így alakultak a dolgok. Shazam eredetsztorija hamarosan mozikba kerül, viszont Black Adamnek nem jutott benne hely. Mi lehet ennek az oka?

Hirdetés

David F. Sandberg rendező és Peter Safran producer a napokban levetítette a film egy részletét néhány újságíró számára, akik között akadt olyan, aki hiányolta a Sziklát. Sandberg elárulta, hogy miért Dr. Sivana lett a főgonosz és miért kellett nélkülözniük Black Adamet.

Sivana gyakorlatilag Shazam legősibb ellenfele. Mindig is ő volt a film főgonosza, már akkor is, amikor én a színre léptem. Azt hiszem eljátszottak azzal az ötlettel, hogy az első filmben Shazam és Black Adam egyszerre legyenek benne, viszont kiderült, hogy sokkal több alapot kell ehhez lefektetni, mint amennyit a film elbírt volna.

A rendező gondolatfonalát Peter Safran eképpen folytatta:

"Shazam eredettörténete kellően nagy ahhoz, hogy kiérdemelje a saját filmjét. Hamar rájött erre mindenki és ha látni fogjátok a teljes filmet, akkor ti is érezni fogjátok, hogy ennek így kellett lennie. És így is lett."

A képregényekben Dr. Thaddeus Bodog Sivana felbukkanása valóban megelőzi Black Adam színre lépését, így logikus, hogy a filmekben is vele találkozunk először. Függetlenül ettől, a rendező tisztában van azzal, hogy mennyien szeretnék végre látni Dwayne Johnsont a szerepben és erre minden esély meg is van, feltéve, hogy sikeres lesz a film. Safran szintén reménykedik benne, hogy egy napon egymásnak ereszthetik Shazamot és Black Adamet, viszont arra a pillanatra még várnunk kell.

A Shazam! 2019. április 4-én érkezik a mozikba, Zachary Levi főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.