Hirdetés

Látványos jeleneteket mutat a Shazam! új kedvcsinálója

|

Az Aquaman kicsobbanó sikere után most a gyerekből szuperhőssé váló Shazamon a sor, hogy bizonyítson, a legújabb ízelítő alapján pedig ez lehet a következő nagy dobás.

Hirdetés

A Wonder Woman és az Aquaman elképesztő sikere után a Warner Bros. átértékelte a helyzetét és úgy döntött, hogy az univerzumépítés helyett inkább az egyéni hősök filmjeire helyezi a hangsúlyt a jövőben. Ezt a vonalat hivatott erősíteni az április legelején debütáló Shazam! is, amely könnyed, fiatalos stílusával felüdülést jelenthet a DC filmes felhozatalában. 

Hirdetés

A Comic-Conon bemutatott előzetest még azzal a céllal vághatták össze a készítők, hogy ismerkedjünk kicsit a nagyközönség számára relatíve ismeretlen karakterrel, valamint felfessék a film premisszáját, a legújabb kedvcsináló azonban már inkább arra hajt, hogy ízelítőt adjon a látványosnak szánt jelenetekből és a humoros pillanatokból. Elvégre David F. Sandberg (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2) rendezésében egy tinédzser válik egyik napról a másikra hőssé, ebben pedig rengeteg kiaknázásra váró potenciál van és pontosan emiatt illik a filmhez olyan jól ez a lazább, humorosabb hangvétel. Csekkoljátok le az alábbi videót, ami újfent megerősíti, hogy a valódi izmokat magára szedő Zachary Levi tökéletes választás volt a szerepre. 

A Shazam! április 4-én kerül a hazai mozikba. Ti be fogtok ülni rá?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.