Hirdetés

Milla Jovovich kiakadt a Hellboy negatív kritikáira

|

A színésznő szerint így születnek a klasszikusok.

Hirdetés

Múlt héten mozikba került a Hellboy, aminek csupán látványosan negatív fogadtatásával sikerült kitűnnie a tömegből. A Rotten Tomatoeson összegyűlt kritikák mindössze 15%-a értékelte pozitívan a David Harbour nevével fémjelzett rebootot, amitől mi sem voltunk igazán elragadtatva. Persze a negatív értékelések nem jelentenek automatikus bukást egy film számára, viszont az első hétvége végére befutott bevételi adatok azt súgják, hogy a nézők sem voltak igazán kíváncsiak erre a mozira. Az 50 milliós gyártási költségből készült film mindössze 12 milliót hozott eddig vissza az árából, ami azt jelenti, hogy közel esélytelen, hogy ne veszteségesen zárja mozis pályafutását.

Hirdetés

A film gonoszát alakító Milla Jovovich egy hosszabb Instagram posztban reagált a negatív kritikákra. A színésznő álláspontja részben érthető, hiszen ahogyan minden nagyobb költségvetésű filmen, úgy ezen is rengeteg ember keményen dolgozott a közönség szórakoztatása érdekében. Azt a kijelentését azonban már kissé nehezebben fogadjuk, miszerint ez a Hellboy reboot kultfilm státuszba kerülhet.

"Mindig stresszes a nyitóhétvége és ez alól a Hellboy sem kivétel. Nagyon keményen dolgozol azért, hogy lerakj az asztalra valami jót és szórakoztatót, de aztán szembesülnöd kell a negatív kritikákkal. De hát ez van. Ilyen a show-biznisz! Csak annyit szeretnék mondani, mielőtt lefekszem, hogy: A legjobb filmjeimet egytől-egyig lehúzták a kritikusok. Tökéletlen idők? Komolyan? Egy klasszikus. Az ötödik elem! A '98-as kritikák alapján azt gondolná az ember, hogy az a világ legrosszabb filmje. Zoolander? Lehúzva. Jeanne d'Arc? Katasztrófa. Kaptár? Hagyjuk is. A lényeg, hogy ezek közül mindegyik kultfilm lett. MINDEN. EGYES. DARAB. És ez is az lesz."

Jovovich ezután még felhoz néhány érvet, hogy miért is érdemes megnézni a filmet. Egyrészt a nagyszerű és tehetséges színészgárdája miatt. Másrészt azért, mert Mike Mignola, a Hellboy képregények alkotója is besegített a forgatókönyv elkészítésében. Harmadrészt pedig Neil Marshall rendező miatt, akinek a nagyszerű A barlangot is köszönhetjük.

Ez így szép és jó, hiszen valóban nem közönséges emberek működtek közre ebben a produkcióban, de a reakciók egyértelműen azt mutatják, hogy hiába a sok tehetség, itt valami akkor is félrement és nem azt a filmet kaptuk meg, ami lehetett volna ebből. Ti is távol maradtatok inkább a moziktól vagy bevállaltátok a Hellboyt? Mi a véleményetek róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.