Hirdetés

Millie Bobby Brown főszereplésével film készül az Elektronikus államból

|

A Russo-tesók rendezik, ráadásul az Amerika Kapitány: Polgárháború íróit is hozták magukkal.

Hirdetés

A svéd Simon Stalenhag sci-fi könyve, a nagy sikernek örvendő Elektronikus állam 2019-ben hódította meg a világot, hazánkban az Agave Könyvek kiadásában jelent meg magyarul. A digitális művész különleges látásmódjának köszönhetően páratlan illusztrációkkal ismerhetünk meg egy különleges posztapokaliptikus történetet. A leírás mindennél többet mond: "1997-ben egy elszökött tinédzser a sárga játékrobotjával nyugat felé tart egy különös Amerikában. A vidéket hatalmas harci drónok romjai és a hanyatlásnak indult fejlett fogyasztói társadalom szemete szennyezi. Ahogy az autójukkal a kontinens szélére érnek, egy olyan világ tárul eléjük, amiben mintha a civilizáció hosszú küzdelem után megadta volna magát. Miben reménykedhetnek?"

Hirdetés

Ez a gazdag alapanyag ihlette az Amazon Tales from the Loop sorozatát, és a Deadline jelentése szerint ebből készítenek filmet a Russo-tesók (Amerika Kapitány: A tél katonája & Polgárháború, Bosszúállók: Végtelen háború & Végjáték). Ők fogják rendezni az adaptációt, a forgatókönyvet pedig az a Christopher Markus - Stephen McFeely duó írja, aki mind a négy említett Marvel filmen együtt dolgozott Russóékkal. A főszerepet Millie Bobby Brown (Stranger Things, Enola Holmes) kapta meg, a forgatás pedig 2021 végén, vagy 2022 elején kezdődhet meg. 

A Russo-tesók elmondták, hogy nagyon örülnek, amiért sikerült megkötniük ezt az üzletet a Universallal, amely elkötelezte magát az Elektronikus állam mozis bemutatkozása mellett. A rendezők szerint ez hihetetlen hír számukra, valamint a filmesek és nézők számára egyaránt, hiszen ez lehetőséget kínál arra, hogy az oltások elérhetővé válása után újra moziban élhessünk át filmeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.