Hirdetés

A Marvel egyik színésznőjével erősít az új Mission: Impossible

|

Chris Evans után Tom Cruise? Nem rossz váltás.

Hirdetés

Egyelőre meglehetősen kevés információval rendelkezünk a következő Mission: Impossible filmről, de az biztos, hogy Tom Cruise visszatér a főszerepben és az is borítékolható, hogy a rendezői székben a legutóbb a Mission: Impossible - Utóhatást is dirigáló Christopher McQuarrie foglal helyet. Az is kiderült, hogy rögtön két folytatás is készül, amelyet állítólag egyidőben fognak forgatni és az ígéretek szerint a Mission: Impossible 7-8 olyan grandiózus lesz, mint az előző három rész egyben. 

Hirdetés

McQuarrie friss Instagram posztja alapján a következő Mission: Impossible film az eddiginél is érdekesebbnek tűnik, ugyanis csatlakozott hozzá a Marvel Filmes Univerzumban Peggy Cartert alakító Hayley Atwell is. A rendező egy fényképpel hívta fel rá a színésznő figyelmét, hogy el kellene fogadnia a küldetést: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@wellhayley Should you choose to accept...

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,

A válasz pedig nem maradt el, Atwell (Barátom, Róbert Gida, A katedrális, Agent Carter) nem is egy, hanem hat Instagram bejegyzésből rakta ki ugyanazt a fotót és tette hozzá, hogy elfogadja a küldetést, noha nem olyasvalaki, aki követi a parancsokat. 

A következő két Mission: Impossible film 2021 és 2022 nyarán kerülhetnek a mozikba. Várósak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.