Hirdetés

Christopher McQuarrie rendezheti a Mission: Impossible 7. részét is?

|

Ez valószínűleg csak a rendező döntésén múlik.

Hirdetés

Korábban már mesélt arról Christopher McQuarrie, hogy amikor az ötödik Mission: Impossible filmet, a Titkos nemzetet leforgatta, rettentően rosszul érezte magát amiatt, amit az utódjára vár, hiszen a jövőbeli rendezőnek a franchise legdurvább akciójeleneteit (köztük egy olyat, amikor Tom Cruise egy repülőgép oldalán lóg) kellett volna űberelnie. Éppen ezért olyan ironikus, hogy végül McQuarrie kapta meg az Utóhatás rendezői székét is, vagyis a saját maga által felállított lécet kellett megugrania.

Hirdetés

Amit azonban sikeresen meg is tett: a film a legjobb nyitóhétvégét produkálta a szériában, ráadásul a kritikusok is odáig vannak Ethan Hunt legújabb kalandjáért. Ezt sikerült még megtoldania két lélegzetelállító akciójelenettel is, így a rendező korábbi félelme nem hogy csökkent volna, hanem tovább nőtt, amiről legutóbbi nyilatkozatában is beszélt.

Az Utóhatás vágója, Eddie Hamilton minden nap arról győzködött a vágószobában, hogy nem hagyhatom abba, hiszen be kell fejeznem a magam trilógiáját, ráadásul még Lane sem halt meg. Erre azt válaszoltam, hogy ez már más problémája, de aztán Tom is elkezdett győzködni erről, majd a stúdió is, mire beismertem, hogy talán már van egy ötletem a folytatásra.

Aztán megérkeztek a kritikák a filmről, én pedig nem hittem a szememnek, hogy ennyire szeretik az emberek. De ugyanolyan rosszul éreztem magam, mint az ötödik rész elkészülte után: nem akartam az új rendezőt egy olyan kellemetlen helyzetbe hozni, miszerint meg kell ugornia azokat az elvárásokat, melyeket a közönség támasztana elé az előzmények miatt. Éppen ezért most pihennem kell, majd ezután fontolóra veszem a dolgot.

Mi csak támogatni tudnánk McQuarrie-t, ha maradna a rendezői pozícióban. Elvégre jobb, ha egy olyan ember zárja le a jelenlegi sztorit, aki el is indította azt, nem? Ti mit gondoltok?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.