Hirdetés

Újabb színésznő csatlakozott a készülő Mission: Impossible filmekhez

|

A Marvel és a Fekete tükör után a színésznő egy újabb sikeres franchise-ban alakíthat.

Hirdetés

Nem sokat tudunk továbbra sem a 2021-ben érkező hetedik Mission: Impossible-filmről, leszámítva azt a fontos tényt, hogy a filmet rögvest 2022-ben követi is a nyolcadik epizód. Természetesen mindkettőt az a Christopher McQuarrie rendezi, aki a Titkos Nemzetet és az Utóhatást is szállította nekünk az utóbbi évekből. 

Hirdetés

Nem is olyan régen kaptunk bejelentést tőle és a színésznőtől is, miszerint Hayley Atwell szintén csatlakozik a stábhoz, most pedig egy újabb színésznőről hullt le a lepel, ezúttal is a rendező hivatalos Instagram oldalán.

Nevezetesen a francia származású Pom Klementieff kapott szerepet a két M:I folytatásban, a rendező szavai alapján egy ismeretlen femme fatale szerepében. A színésznőt az elmúlt évek során Mantisként ismerhettük meg először A galaxis őrzői vol. 2-ben, aki a Végtelen háborúban és a Végjátékban is egyaránt visszaköszönt. A képregényfilmeken túl pedig idén láthattuk őt a Fekete tükör 4. évadának 1. részében, (Striking Vipers nevű epizód), valamint Adam Sandler oldalán az Uncut Gems című filmben is benne lesz.

A soron következő két M:I film tehát 2021-ben és 2022-ben érkezik a mozikba, McQuarrie ugyanis egyszerre forgatja a két filmet. A korábbi szereplők között természetesen visszatér (gyanúsan sprintelve) Tom Cruise ikonikus karaktere, Ethan Hunt, valamint Rebecca Ferguson is Ilsa szerepében. Simon Pegg, Ving Rhames, Jeremy Renner vagy Vanessa Kirby karaktereiről egyelőre még nincs hivatalos megerősítés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.