Hirdetés

Két elhunyt karakter is visszatérhet az új Mission: Impossible filmekben

|

A Mission: Impossible - Utóhatás folytatásában nem csak Ethan Huntot láthatjuk majd viszont, bár azért van egy kis trükk a dologban.

Hirdetés

A hír spoilereket tartalmaz a Mission: Impossible - Utóhatás kapcsán!

Tom Cruise számára továbbra sem létezik lehetetlen küldetés, így megállíthatatlanul folytatódik a Mission: Impossible széria, amelynek legutóbbi része, a kritikailag és pénzügyileg is sikeres Utóhatás volt tavaly. Persze a film nem maradt következmények nélkül, így két karaktertől is búcsút kellett vennünk a történet során, azonban úgy tűnik, hogy még viszont láthatjuk majd őket a következő két részben - legalábbis bizonyos értelemben. 

Hirdetés

Mint pár napja kiderült, a Mission: Impossible 7. és 8. részét egyszerre forgatják majd Christopher McQuarrie vezetésével és bár egyelőre túl sokat nem tudunk a folytatásokról, egy érdekes információ mégis napvilágot látott: a The Hollywood Reporter jelentése szerint a rendező azt fontolgatja, hogy visszahozza az Utóhatás során elhunyt John Walkert (Henry Cavill) és Alan Hunley-t, az IMF vezetőjét (Alec Baldwin). Mivel mindketten meghaltak a történetben, ezért felmerülhet a kérdés, hogy McQuarrie hogyan szeretné visszahozni őket, de az információk szerint visszaemlékezések során láthatnánk őket újra.

Vajon ez azt jelenti, hogy készülhetünk a legendás Cavill-bajusz visszatérésére is? 2021 és 2022 nyarán kiderül, akkor fognak ugyanis megjelenni a következő Mission: Impossible filmek McQuarrie írásában és rendezésében.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.