Hirdetés

Mocskos és fülledt orgiát ígér a The Boys 3. évada

|

Végre tényleg megvalósulhat az az egy epizód, amiért a képregény rajongói régóta könyörögtek...

Hirdetés

A The Boys első és második évada tobzódott a vérben, a szexualitásban és az explicit erőszakban - mindamellett persze a humort sem vetette meg. Mégis, ha összehasonlítjuk az alapjául szolgáló képregénnyel, azt vehetjük észre, hogy mindez csak a jéghegy csúcsa. A 2006 és 2012 között futott képregényekben még több vér, még több erőszak és még több szexualitás található, és ezekből tisztán kirajzolódhat előttünk az is, hogy miért hívják Billyt Butchernek… Viszont van a képregények között egy darab olyan spin-off történet, amiért a rajongók a 2019-es indulás óta könyörögnek, de a sorozat készítői kissé ódzkodtak tőle. Ez pedig a Herogasm, vagyis magyarra fordítva a Hősgazmus.

 

Hirdetés

Aki olvasta ezt a sztorit, tisztában van vele, hogy miért annyira nehéz úgy a tévék/monitorok képernyőire álmodni, hogy az ne váljon rögvest egy jelmezes soft-pornóvá. A történet annyit tesz ki, hogy a Vought egy hosszú hétvége erejéig elutaztatja a szuperhőseit (vagyis Homelanderéket) egy kisebb szigetre, ahol exkluzív orgiát tartanak. Mindenki kefél mindenkivel, dőlnek a testnedvek szüntelen, Billy Butcher és a csipet-csapat pedig csak azért is beosonnak ide.

A sorozat egyik készítője (showrunnerje), Eric Kripke pedig a hivatalos Twitter oldalán osztotta meg a nagyérdeművel a hírt, hogy az éppen előkészületi fázisban lévő harmadik évadban be fogják mutatni ezt a kisebb történetet is. A szezon hatodik epizódja ad majd otthont ennek az orgiának, amit Jessica Chou jegyzett íróként. Kripke tweetje alapján pedig szemmel látható, hogy ők is legalább annyira izgatottak emiatt, mint a rajongók. Ti mit gondoltok, mennyire fogják cenzúrázni a cenzúráznivalót?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.