Hirdetés

Matt Smith is csatlakozott a Jared Leto-féle Morbius spin-offhoz

|

A Sony nem akárkit csípett meg a soron következő Pókember spin-off számára.

Hirdetés

Szépen alakul a Sony Pókember nélküli Pókember univerzuma, hiszen a Venom folytatása mellett egy másik ikonikus Pókember gonosz, Morbius, Az élő vámpír is megkapja a saját spin-offját, akit nem más, mint az Oscar-díjas Jared Leto fog életre kelteni. Ha Leto castingja önmagában nem lett volna elég ok arra, hogy kíváncsian várjuk az alkotást, akkor a legújabb casting hír után ez biztos megváltozik.

Hirdetés

A Variety számolt be arról, hogy a korábban a tizenegyedik doktort alakító Matt Smith tárgyalásokat folytat a mozi egyik főszerepével kapcsolatban, azonban az nem derült ki, hogy pontosan milyen karakter bőrébe bújhat majd bele, bár ha tippelnünk kellene, nem lenne meglepő, ha végül ő játszaná a mozi antagonistáját. Időközben pedig a Deadline-nak hála arra is fény derült, miszerint a Sony jövő nyáron, pontosabban 2020. július 30-án szeretné a mozikba küldeni a filmet, melynek rendezői székében a Védhetetlen és az Élet direktora, Daniel Espiosa foglal helyet, míg a forgatókönyvért a Netflix Lost in Space című szériáját is író Matt Sazama és Burk Sharpless voltak felelősek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.