Hirdetés

Mortal Engines - Peter Jackson és Hugo Weaving újra együtt dolgoznak

|

Hugo Weaving is csatlakozott a Peter Jackson nevével fémjelzett Mortal Engines stábjához, de még nem lehet tudni, hogy kit fog alakítani.

Hirdetés

A Gyűrűk ura és a Hobbit-trilógia után harmadjára is egyesíti erejét Peter Jackson és Hugo Weaving. A színész aláírt a Universal Pictures és a Media Rights Capital's új produkciója, a Mortal Engines egyik szerepére, amiben korábbi rendezője is részt vesz, ám ezúttal csak produceri és írói minősítésben.

Hirdetés

A hírek sajnos még nem számolnak be arról, hogy a young adult steampunk regény adaptációjában kit fog Weaving játszani. A pletykák szerint valószínűleg Thaddeus Valentine karakterét alakítja majd, aki egy ereklyéket gyűjtő és megőrző történész, ami ebben a poszt-apokaliptikus világban egy igen veszélyes foglalkozás, éppen ezért egy elég rejtőzködő figura. 

Eddig nem sok szereplőről tudunk, de az biztos, hogy szerepelni fog még Weavingen kívül  Robbie Sheehan, Rohan Raftery, Hera Hilmar és Stephen Lang is. A rendezői székben Christian Rivers ül, kinek ez a film lesz rendezői debütálása. Rivers Jackson stúdiójának egyik vizuális effetkeért felelős munkatársa, aki a direktor mellett szorgoskodott többek között a Gyűrűk ura trilógiában, a King Kongban, és a Hobbit filmekben is.

Kíváncsian várjuk, hogy rendezőként hogyan szuperál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.