Hirdetés

"A Mortal Kombat reboot olyan lesz, mint egy korhatáros Bosszúállók" az író szerint

|

Oren Uziel elárult néhány apró részletet az új Mortal Kombat filmről.

Hirdetés

Valahol a 90-es évek elején az erőszakos videojátékok hajnalán megszületett a mai napig imádott Mortal Kombat-széria, és nem sokkal később, egészen pontosan 95-ben már az első filmadaptácója is. A viszonylagos siker után jött a 97-es második rész, A második menet címmel, mely egy laza mozdulattal keresztet is vetett a további folytatásokra. Ugyan 2011-ben készült egy minisorozat a karakterek történetéből, de egy teljes, egybefüggő reboottal nem mert senki sem próbálkozni. Lehet, hogy ez az átok most fog megtörni?

Hirdetés

Oren Uziel, a reboot írója a forgatókönyvet már pár évvel ezelőtt megírta, és egy nemrég vele készített interjúban mesélt arról, hogy mit várhatunk a közelgő feldolgozástól:

Nos, azt nem tudom, hogy mi marad majd meg a forgatókönyvből, de azt tudom, hogy hasonló lesz a Bosszúállókhoz, csak korhatárosabb verzióban. Alaposan meg lesz pakolva erőszakkal, és egy keményebb Mortal Kombat világot mutat majd be. A tónusa szórakoztató és egyben sötét lesz, és egy Wanted-típusú sztori áll majd a középpontban rengeteg karakterrel. 

A másik forgatókönyvíró Dave Callaham (Expendables-széria, Godzilla) lesz, a rendezői székben (egyelőre) Simon McQuoid ül, kinek ez lenne a rendezői debütálása. A produceri teendőket James Wan látja majd el, akiben benne van minden rajongó reménye. Tavaly még úgy nyilatkozott Christopher Lambert a projektről, hogy nem is reboot lesz, hanem inkább egy folytatás, de ezt azóta sem erősítette meg a stúdió.

A projekt körüli huzavona már évek óta tart, és még se forgatási, se megjelenési dátumról nem hallhattunk semmilyen információt. Reméljük, hogy lassan minden kitisztul és több fejleményről számolhatunk be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.