Hirdetés

Motkány végre elfogyaszthatja a régóta kergetett makkot

|

A Blue Sky Studios egy félperces videóval búcsúzik a karaktertől és a nézőktől.

Hirdetés

A Blue Sky Studios a 20th Century Fox égisze alatt 13 animációs mozifilmet készített, köztük a népszerű Jégkorszak-franchise filmjeit is, ám a Disney felvásárlását követően 2021 februárjában kiderült, hogy az animációs stúdió feloszlik. Akadt persze néhány projekt, ami már elkészült, de még nem került levetítésre - mint például a Netflixre érkező Nimona, vagy a Motkányra és a gyerekére fókuszáló Ice Age: Scrat Tales, ám hogy méltóképpen búcsúzzanak a nézőktől, felraktak a YouTube-ra egy félperces videót Motkányról.

Hirdetés

Sokatmondó, hogy a csatorna neve Finale, a szóban forgó videót pedig nemes egyszerűséggel The Endnek nevezték el. A rövid, de mégis érzelmes búcsút alább nézhetitek meg.

Személy szerint engem Motkány karaktere inkább idegesített, mint szórakoztatott a Jégkorszak-filmekben, de mégis szomorúsággal tölt el, hogy az 1987 óta fennálló Blue Sky Studios lehúzta a rolót. A döntésük végleges, úgyhogy részünkről már csak annyi maradt hátra, hogy megköszönjük nekik a fantasztikus filmélményeket.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.