Hirdetés

Mr. Fagy is érkezhet a Batman folytatásába?

|

Persze csak amennyiben sikeres lesz a film, és tényleg készül folytatás.

Hirdetés

Alig két hét választ már csak el minket az idei év egyik legjobban várt filmjétől, a Robert Pattinson fémjelezte Batmantől, amely az eddig kiadott anyagok alapján lehengerlő alkotásnak ígérkezik. Ha pedig sikeres lesz a film, akkor biztosak lehetünk abban, hogy készül hozzá folytatás. Amelyben akár további, ikonikus karakterek is tiszteletüket tehetik.

Hirdetés

Matt Reeves rendező a közelmúltban egy sajtóeseményen vett részt, ahol elmagyarázta, hogyan vonzotta mindig is a képregények földhözragadtabb értelmezése. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a realisztikustól távol álló gonoszok ne jöhetnének szóba nála, és ennek apropóján említette meg Mr. Fagy karakterét:

Meglátásom szerint egyszerűen vonz mindennek a földhözragadt változata. Szóval számomra érdekes kihívást jelentene, hogy megpróbáljam kitalálni, hogy miként hozzam be a világba például Mr. Fagyot, akinek nagyszerű története van, nem igaz? Úgy gondolom, hogy neki is van egy földhözragadt története, amely nagyon erős és nagy potenciált rejt. Szeretem Batman fantasztikus oldalát, de ez az iteráció nyilvánvalóan realista és nagyon képregényhű, éppen ezért nem igazán illik bele semmi, ami fantasztikus. De azt gondolom, hogy számomra az lenne az igazán érdekes, ha megpróbálnám feloldani valahogy a fantasztikusat, és megnézni, hogyan lehet ennek itt értelme? 

A Batman március 4-én érkezik a mozikba. Ti várjátok már a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.