Hirdetés

Robert Pattinson legalább egy trilógiával tervez Batmanként

|

A színész szeretne minél többet kihozni a karakterből, minél több filmen keresztül.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy hónap van már csak hátra a The Batman premierjéig. A trailereket elpuffogtatta a Warner, úgyhogy tényleg már csak a kivárás monotonnak tűnő időszakát kell kibírni. Addig pedig az új Batman történet színészeitől és rendezőjétől számíthatunk egy-két elejtett információmorzsára vagy érdekességre (ilyen volt például Rébusz ihletforrása és a Denevérember detektív aspektusa is). 

Hirdetés

Mint amit most Robert Pattinson is megtett a Fandangónak adott interjújában:

"Benne vagyok, hogy annyiszor játsszam el Batmant, amíg az emberek kíváncsiak rá, de tényleg. Azaz először legyünk túl az elsőn. Viszont már beszéltem Matt-tel [Reeves, a rendező] egy trilógia ötletéről és hogy az mennyire csodálatos lenne. Nagyon-nagyon élveztem a forgatást, és irtó szórakoztató ezt a karaktert játszani. Szóval nagyon szép lenne."

Más történeteknél talán pökhendinek tűnne egy hasonló nyilatkozat a főszereplőt alakító színésztől, ám Batman Pókember mellett az egyetlen olyan képregénykarakter, akinél borítékolható a siker. Ha fogadtatásban nem is, de pénzügyileg mindenképp, és végső soron ez számít a Warnernek. Azt pedig Ben Affleck után örvendetes hallani, hogy Pattinson valóban élvezte a Denevérember szerepét.

Szerintetek megkapja majd Pattinson a hőn áhított trilógiát Batmannel, vagy csúnya meglepetésben lesz része?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.