Hirdetés

Megvan Mr. Sinister alakítója a következő X-Men-filmben

|

De vajon melyikben?

Hirdetés

Annyit elárulhatunk, hogy bizonyosan nem a Deadpool 2-ben találkozhatunk az X-Men: Apokalipszis stáblistás jelenetében belengetett kultikus főgonosszal, azonban Bryan Singer mozija óta megy a találgatás, mióta feltűnt az Essex Corporation felirat, hogy vajon melyik filmben fog felbukkanni. Az első találgatások annak idején még Farkas búcsúkarmolására utaltak, lévén az Essex Corporation emberei az ő vérmintájával távoztak, majd miután ez sem történt meg, valószínűbb volt, hogy valamelyik fiktív múltban játszódó epizódban találkozhatunk a mutánssal. Most már az is bizonyos, hogy a jövőre tolt két X-Men mozi közül melyikben és hogy kinek a megformálásában. 

Hirdetés

A Tracking Board információi szerint az Új Mutánsokban Mr. Sinisterként a Mad Men sztárjának, Jon Hamm bukkant volna fel, akit az újraforgatások miatt Antonio Banderasszal helyettesítettek. Emellett az oldal arról is beszámol, szintén belsős információkra hivatkozva, hogy miért tologatták annyit a premiert. Ezek szerint eredetileg is egy Stephen King világának határmezsgyéjén egyensúlyozó film született volna, ahogy azt a rendező Josh boone is ígérte, azonban a Fox menet közben rájött, hogy nem akar egy full horror beütésű mozit és King szellemiségét vegyítsék John Hughes mozijainak könnyedségével.

Csakhogy tavaly szeptemberben jött az AZ és újratervezésre sarkallta a Foxot, hogy visszatérjenek az eredeti elképzelésekhez, amelyeket Boone és a másik forgatókönyvíró, Knat Lee megálmodott. Hamm felbukkanása Boonék eredeti tervezetében is benne volt és fel is vették, de a Fox újratervezésekor ez is röpült volna, azonban nem kizárt, hogy végül mégis csak ez a verzió maradt benne. 

Persze lehet, hogy a filmet elszúrták, ezt egyelőre nem tudni, csak azt, hogy a tesztközönség ugyanolyan értékeléseket adott neki, mint annak idején a Deadpoolnak és a belsős informátorok szerint a film első fele szorul csinosításra, hogy kicsit félelmetesebbre vegyék, miután a közönség már egy horrorra számít, vagyis ne legyen egy olyan totális tónusváltás, mint a Suicide Squad első két előzetese között. Ha pedig a Fox nem lett volna elégedett Boone-al, akkor valószínűleg lapátra teszik, mint tették azt Josh Trankkel a Fantasztikus Négyes idején, vagy a Disney a Chris Miller-Phil Lord kettőssel a Solo - Egy Star Wars-történet esetében, és görcsösen ragaszkodnak az eredeti bemutatóhoz. Viszont azzal, hogy másodjára rakták arrébb a premiert - először most április 13-ról jövő februárra, majd az X-Men: Sötét Főnix idén novemberről februárra paterolásával jövő augusztusra - megvan annak az esélye, hogy a filmet rendbe szedjék, még akkor is, ha a stúdió közben kétszer meggondolja magát, vagy az addig végbement Disney felvásárlás miatt új irányelveket, esetleg rebootot akarnak a továbbiakban. Mert akkor Sinister felvezetése - ami amúgy is egy stáblistás jelenetben történt volna - teljesen felesleges volt, így a nem rég Batman szerepére is pályázó Jon Hamm is hoppon marad (amire egyébként Bryan Cranston is bejelentkezett már). Mindenesetre 2019 augusztus 2 még messze van, hogy elhamarkodott kijelentéseket tegyünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.