Hirdetés

Mufasa eredettörténetét mutathatja be Az oroszlánkirály előzménye

|

Barry Jenkins rendező részleteket árult el a készülőben lévő második részről.

Hirdetés

Bár a 2019-es élőszereplős Az oroszlánkirály rendesen megosztotta a kritikusokat és nézőket, a pénztáraknál mégis bőségesen termelt ahhoz, hogy a Disney gyorsan rábólintson a folytatásra. Nem sokkal a hivatalos bejelentést követően derült ki, hogy a második rész nem a rajzfilmből ismert folytatást fogja feldolgozni, hanem egy előzményfilm lesz.

Hirdetés

2020-ban Barry Jenkins (Holdfény) írt alá a második részhez, aki a napokban a Varietynek nyilatkozott a projekt kapcsán.

"Én ezekkel a karakterekkel nőttem fel, nagyon sokat jelentenek számomra. Azt hiszem, hogy Jeff Nathanson, az író munkája, tényleg segít a gyerekeknek, és bárki, aki valaha is szerette ezt a történetet, tudja, hogy mire van szükség. A királyok nem születnek csak úgy, nem pottyannak le az égből. Olyan eseménysorozatokon kell keresztülmenniük, melyeket sok más ember is átél. Ebből a szempontból teljesen jól illik bele ez a film abba, amiket idáig csináltam. Nem érzek nyomást, csupán jó munkát szeretnék végezni."

Korábban Aaron Pierre és Kelvin Harrison Jr. csatlakoztak az előzményhez, melyben előbbi Mufasa, utóbbi pedig a még Taka néven ismert Zordon hangját fogja kölcsönözni. A film nemcsak Mufasa királyság felé vezető útját mutatja be, hanem azt is, hogyan mérgesedett el a testvérek közötti viszony.

Ti bíztok ebben az ötletben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.