Hirdetés

Mulan - a mese egyik legnépszerűbb karaktere is benne lesz

|

A Mulan élőszereplős adaptációja sok elemében eltér majd a meseváltozattól, viszont egy új jelentés szerint a Disney egy figurát biztosan nem fog kihagyni a koncepcióból.

Hirdetés

A Disney folytatja a saját klasszikus meséinek leporolását és feldolgozását élőszereplős formában, amelynek egyik állomása a Mulan film. Az már egy ideje bejelentésre került, hogy a címszereplőt Liu Yifei (A tiltott királyság) kínai színésznő kelti majd életre, valamint a stábot erősíti Jet Li és Donnie Yen is. 

Hirdetés

A Niki Caro (A bálnalovas, Kőkemény Minnesota, Menedék) rendezésében készülő projekt nem a mese teljes leképzelése lesz élőszereplős kiadásban, így a korábbi értesülések szerint egy teljesen új gonoszt és egy másfajta szerelmi szálat képzeltek el hozzá, viszont van, amin nem szeretnének változtatni. A The DisInsider arról értesült a forrásaitól, hogy a mese egyik legnépszerűbb karaktere és egyben Mulan nagydumás segédje, Mushu sárkány is benne lesz a filmben. 

Mushut Eddie Murphy szinkronizálta az 1998-as klasszikusban és tökéletes comic relief volt, azonban arról nincsenek információink, hogy ezúttal is Murphy szólaltatja-e meg, illetve az sem világos, mennyi szerepet fog kapni a történetben. A karakteren kívül egyébként visszatér pár kedvelt dal is, így szívből reméljük, hogy az Erős légy is köztük lesz. Az új Mulan 2020. március 27-én kerül a mozikba. Ti örültök Mushunak és a daloknak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.