Hirdetés

Megérkezett A múmia reboot első teaser trailere, vasárnap pedig jön a teljes előzetes!

|

Befutott a Tom Cruise fémjelezte Múmia reboot első kedvcsinálója.

Hirdetés

Jövő nyáron elstartol a Universal tervezett szörny univerzuma, melynek első filmje A múmia reboot lesz, melyhez most megérkezett az első, rövidke kis teaser. Sőt, az is kiderült, hogy vasárnap megkapjuk a teljes előzetest is.

Hirdetés

A stúdió elég komolyan gondolja ezt az univerzumépítést, hiszen csak rá kell nézni a színészek listájára: a Múmiában már feltűnik Russell Crowe személyében Dr. Jekyll is, de rajta kívül még az univerzum tagja lesz a Láthatatlan ember (Johnny Depp), Frankenstein (Javier Bardem?) és Farkasember (Dwayne Johnson?), illetve az sincs kizárva, hogy a stúdió nem bontotta fel Luke Evans több filmes szerződését, aki Drakulát alakította a 2014-es Az ismeretlen Drakula mozifilmben.

A Múmia rebootja a tervek szerint 2017. június 9-én érkezik a mozikba, Alex Kurtzman rendezésében, főszerepben pedig tehát Tom Cruise és Russell Crowe mellett Annabelle Wallis, Sofia Boutella valamint Jake Johnson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.