Hirdetés

Munkacímet kapott az új Szörnyverzum film

|

Egyelőre Son of Kong címen hivatkoznak a stúdión belül a projektre, ami sok mindent előrevetít a folytatást illetően.

Hirdetés

A múlt héten teljesen váratlanul röppent fel a hír, hogy újabb rész érkezik a Godzillával és King Konggal fémjelzett Szörnyverzumba, és most már egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy behatároljuk, miről is fog szólni a következő kaland. 2021-ben a Mortal Kombat után Godzilla és King Kong összecsapása ment a legnagyobbat az HBO Maxon, úgyhogy, ha a film lezárása nem is, de legalább a nézettségi adatok alapján lehetett számítani rá, hogy a Warner egyhamar még nem engedi el a Szörnyverzum kezét.

Hirdetés

A Production Weekly értesülései szerint a múlt héten belengetett folytatásra visszatér majd Adam Wingard, a munkacím egyelőre pedig a Son of Kongra hallgat, azaz King Kong fiára fog fókuszálni a következő rész. Ez előreláthatóan egy kisebb időugrást fog eredményezni, és nagy valószínűséggel a Belső Földet ismerhetjük meg jobban, ahova Kong a 2021-es Godzilla Kong ellen után visszavonult.

Ti mit szóltok Wingard visszatéréséhez és a King Kong fia koncepcióhoz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.