Hirdetés

A Mortal Kombat dominált az HBO Maxon

|

2021-ben a klasszikus verekedős játék legújabb feldolgozására voltak a legtöbben kíváncsiak a nyitó hétvégén a Warner Bros saját streamingplatformján.

Hirdetés

A Warner Bros. végül tartotta magát az ígéretéhez, és 2021-ben valamennyi filmpremierjét egyszerre küldte a ringbe a mozikban, illetve saját streamingplatformján, az HBO Maxon, amely egyelőre még nem elérhető Magyarországon, de hamarosan az lesz. A SambaTV jóvoltából pedig most már azt is tudjuk, hogy melyik volt a legnézettebb alkotás az HBO Maxon, a nyitó hétvégi adatok alapján.

Hirdetés

A SambaTV metrikája megtekintésnek vesz legalább 5 perc lejátszását az adott filmből, ez alapján pedig a Mortal Kombatot nézték meg a legtöbben, több min 3.8 millióan. Liu Kangéket szorosan követte a tavasz másik nagy üdvöskéje, a Godzilla Kong ellen 3.6 millió nézővel. Az év utolsó nagy durranása, a Mátrix: Feltámadások 2.8 millió kíváncsiskodó figyelmét kötötte le a nyitó hétvégén, ezt a visszaesést azonban a moziba járók javuló arányával is lehet indokolni, nem csak a film vegyes fogadtatásával.

Bár a Mortal Kombat bizonyítottan tarolt a streamingen, a franchise jövője egyelőre bizonytalan, hiszen a Warner Bros. részéről továbbra is várat magára a folytatás berendelése. Korábban Joe Taslim, a Sub-Zerót alakító színész megerősítette, hogy több filmre írt alá, de a végső döntés a stúdiótól várható, melyre a nézettségi adatoknak is lesz némi ráhatása.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.