Hirdetés

Jön az élőszereplős My Hero Academia film

|

Ráadásul az a stúdió támogatja, amely a Warcraft adaptációt is.

Hirdetés

Nemrég mi is írtunk róla, hogy miért zseniális a Kohei Horikoshi mangája alapján készült Boku no Hero Academia, avagy My Hero Academia című anime, hiszen kiforgatja a világon egyre népszerűbbé váló szuperhős zsánert és teszi mindezt minőségi módon, valamint olyan karakterekkel, akikkel azonosulni tudunk. 

Hirdetés

Az anime népszerűsége megihlette a Legendary Entertainmentet is, amely a Nerdist, a The Hollywood Reporter és más források jelentése szerint támogatja az élőszereplős My Hero Academia film elkészülését, amely Horikoshi mangáját veszi alapul és Japánban a Toho forgalmazza majd. A produceri feladatokat a Legendary mellett Alex Garcia, Jay Ashenfelter (Tűzgyűrű: Lázadás) és a Shonen Jump kiadásáért felelős Shueisha vállalathoz tartozó Ryosuke Yoritomi látják el. 

Egyelőre nem derült ki, hogy ki fogja írni és rendezni a feldolgozást, valamint megjelenési dátumról sem hallottunk, de amint kapunk további részleteket, azonnal megosztjuk veletek. A Legendary jelenleg olyan filmek megvalósításában vesz részt, mint az élőszereplős/CGI keverékként készülő Detective Pikachu, a Godzilla: King of the Monsters és a Godzilla vs. Kong.

Ti örültök a My Hero Academia filmnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.