Hirdetés

Streamingre tarthat a Godzilla vs. Kong, de vajon ki lesz a befutó?

|

Nagy verseny folyik a gigászi szörnyösszecsapásért.

Hirdetés

A koronavírus sajnos teljesen átszabta az idei mozis évet, hiszen a stúdiók rengeteg filmet elhalasztottak inkább a jövő évre, bízván abban, hogy addigra már rendeződni fog a helyzet a világban. Több, előzetesen nagy bevételi sikervárományos alkotás (mint például a Mulan, a Lelki ismeretek, vagy éppen a Wonder Woman 1984) azonban streaminges bemutatók kapott, a következő nagy cím ebben a sorban pedig úgy néz ki a Godzilla vs. Kong lehet.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis nagy verseny alakult ki a Netflix és a Warner Bros. között a filmért. A streaming szolgáltató a hírek szerint nagyjából 200 millió dollárt ajánlott a projekt bemutatójáért, a Warner azonban elutasította az ajánlatot, mert ez esetben inkább a saját platformjukon, az HBO Maxon szeretnék bemutatni a két szörnyeteg összecsapását.

A Legendary Pictures ugyan nem kommentálta a hírt, a hírek szerint azonban minél hamarabb szeretnének pénzt látni az alkotásból, révén ők finanszírozták a projekt jelentős részét, így könnyen meglehet, hogy valamilyen döntésre fogják kényszeríteni a forgalmazó Warnert, aki viszont úgy nyilatkozott, hogy "az eredeti terveknek megfelelően" szeretnék bemutatni a filmet jövőre. A film tehát  jelen állás szerint 2021 májusában érkezik majd Adam Wingard rendezésében, főszerepben pedig feltűnik Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Eiza González, Rebecca Hall és Kyle Chandler.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.