Hirdetés

Nagy összegért talált gazdára egy eredeti Terminátor: A halálosztó videókazetta

|

Több tízezer dollárt fizetett valaki érte.

Hirdetés

1984-ben került bemutatásra James Cameron máig kultikus és a sci-fi műfaj egyik meghatározó darabja, a Terminátor: A halálosztó, amely nemcsak Cameron filmes karrierjét indította be, de megalapozott egy franchise-t, és végérvényesen sztárt csinált Arnold Schwarzeneggerből. Ennek az egyik első kiadású VHS kazettája került nemrég eladásra.

Hirdetés

Amint az NME beszámolt róla, a Terminátor első nyomtatott VHS-szalagját árverésre bocsátották a ComicConnect.com-on, ahol direkt ilyen emléktárgyakat, relikviákat lehet online formában aukcióra bocsátani. A Thorn EMI által terjesztett szalag a film első nyomatából készült, és általánosan jó állapota miatt, valamint minden vizsgált kategóriában magas értékelést kapott. A VHS kazetta csak három napig volt bejegyezve elárverezésre, majd ezt követően összesen 32.500 dollárért talált gazdára.

Bár a szalag az eredeti nyomtatás során tömeges eladásra készült szabványos cikk lehetett, a film öröksége és a tétel állapota miatt rendkívül kívánatos még jelenleg is. Más kultikus filmek, például az első Star Wars mozi, az Egy új remény VHS-kópiája is nagy összegért kelhet el a jövőben. A film 1984-ben előállított példánya - amelyet 2022 februárjának elején bocsátottak aukcióra online - várhatóan 60.000 dollárért kerül eladásra.

Ti vennétek ilyen VHS kazettát, ha lehetőségetek lenne rá?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.