Hirdetés

Valószínűleg nem fog heti megjelenésre váltani a Stranger Things az utolsó évaddal

|

A Netflix egyik embere mondta ezt, de persze addig még sok minden változhat.

Hirdetés

A Stranger Things 4. évadának első fele már több, mint másfél hete kint van, és a megjelenése óta több nézettségi rekordot is megdöntött a Netflixen (például a Netflix valaha volt legnagyobb premierhétvégéjét generálta: három nap alatt 287 millió órát nézték a sorozatot). Szerencsére a második fele, a maradék két rész sincs már olyan messze, a hype pedig egyre csak nőni fog, ahogy közeledünk a premierhez. De az, hogy a streamingszolgáltató először szedte ketté egy sorozatát úgy, hogy mindössze egy hónap szünet van a kettő közt nem jelenti azt, hogy a Netflix fontolóra venné a premier modelljének további megváltoztatását.

Hirdetés

Az ötödik, egyben utolsó évaddal jelenleg ugyanis nem tervezik a készítők, hogy hetente szállítsák az epizódokat. Erről Peter Friedlander, a Netflix scriptelt sorozataiért felelős személy beszélt a Variety-nek, aki szerint ez túl nagy változás lenne a nézők számára:

Mindig is így nézték a Stranger Thingst az emberek, és szerintünk a rajongók csalódásként élnék meg ezen változtatni. Hogy ne azt kapják pontosan, amit várnak - hiszen a Stranger Things egy szezonális élmény -, úgy gondolom, hogy ez hirtelen változás lenne az előfizetők számára.

Annak ellenére, hogy most már látni lehet, hogy a többi streamingszolgáltató egy másik modellre rendezkedik be (premierkor kiadnak 2-3 részt, majd utána a maradékot hetente tűzik műsorra), ennek pedig meg vannak az előnyei is (például sokkal tovább beszédtéma az adott sorozat, ezáltal tovább az emberekben marad, és hosszú távon mintha több embert is tudna bevonzzani), Friedlander szerint továbbra is a binge-modell (az egyben ledarálás lehetősége) a legvalószínűbb út a Netflix sorozatai számára.

Hiszünk abban, hogy meg kell adni az embereknek a választás lehetőségét arra, hogyan szeretnének tartalmat fogyasztani. Ezért továbbra is alapvető fontosságú számunkra, hogy megadjuk mindenkinek azt a lehetőséget ezeknél a sorozatoknál, hogy annyit nézzenek meg belőle egyszerre, amennyit csak akarnak.

A Stranger Things 4. évadának maradék két része július 1-jén érkezik a Netflixre. Ti melyik sorozatfogyasztási módszert preferáljátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.