Hirdetés

Nálunk is bemutatásra kerül a Rocky IV rendezői változata

|

Igaz, csak egyetlen moziban kaphatjuk el.

Hirdetés

Sylvester Stallone újabban azzal hódolt a Rocky-sorozat oltárán, hogy újralátogatta a Rocky negyedik etapját és átfazonírozta. Amint azt kritikánkban kifejtettük, ezt nagyon is jól tette, ilyen módon pedig ismételten emlékeztetett bennünket arra, hogy ha éppen nem A feláldozhatókat kell írnia/rendeznie, akkor nagyon jó érzékkel nyúl a saját matériájához. Erről pedig meggyőződhetünk a mozikban is. 

Hirdetés

A filmet egyedüliként a Cinema MOM fogja műsorára tűzni, mégpedig december 2. és 7. között. Az, hogy nálunk is nagyvászonra kerül, értelemszerűen egy remek hír, másrészt okkal szomorkodhatnak azok, akik messzebb laknak a fővárostól. Meglepődni azonban nem kell ezen, hiszen nem csak nálunk fut limitáltan a film, Amerikában is csupán egyetlenegy alkalommal vetítették.

Ezzel nyilvánvalóan alá akarják húzni azt, hogy mennyire különleges ez az alkalom és vélhetően aki eljut a vetítésre, az azt érzi majd, hogy egy speciális estében/filmélményben van része. Elvégre nem minden héten láthatja az ember nagyvásznon azt, amint Rocky szakállt növesztve edz a zord, havas, orosz tájban. A film eredeti nyelven kerül bemutatásra, magyar felirattal. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.