Hirdetés

Állítólag nem bánnak jól a Joker film statisztáival

|

Volt, aki már panaszt is nyújtott be a munkakörülmények miatt.

Hirdetés

Nem túl szerencsés visszhanggal folytatódnak Todd Phillips rendező Joker filmjének munkálatai. A Joaquin Phoenix nevével fémjelzett képregényfilm forgatásán hosszú időperiódusokra tartottak bezárva statisztákat egy metrókocsiban, akiktől megtagadták még a mosdószünetet is. A TMZ információi szerint a dolgozók 3 órán keresztül voltak kénytelenek egy brooklyni állomás metrójában tartózkodni, amit nem hagyhattak el.

Hirdetés

A statiszták állítólag már a kocsi ajtajait és ablakait verték, de miután ennek hatására sem engedték ki őket drasztikusabb megoldáshoz kellett folyamodniuk annak érdekében, hogy könnyíthessenek magukon és a kocsik között lévő szűk résen át vizeltek a sínekre.

Az amerikai színészek jogaiért fennálló szakszervezet, a SAG-AFTRA értesült a szabálysértésről és ki is küldték az egyik képviselőjüket, aki igyekszik megoldást találni a problémára, illetve a helyszínen marad ellenőrzésre, hogy ne fordulhasson ilyesmi elő a jövőben. Tőlük függetlenül a Warner Bros. is vizsgálatot folytat.

A Joker 2019. október 4-én érkezik a mozikba. Joaquin Phoenix mellett főbb szerepekben láthatunk majd olyan színészeket, mint Robert De Niro, Marc Maron, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen és Bill Camp.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.