Hirdetés

Nem biztos, hogy James Cameron rendezi az Avatar 4. és 5. részét

|

James Cameron egy idő után átadhatja a rendezői stafétát.

Hirdetés

Ha minden jól megy, alig néhány hónap múlva tényleg bemutatásra kerül a 2009-es Avatar első folytatása, az Avatar: A víz útja, amelyet egy harmadik rész már biztosan követni fog 2024-ben. James Cameron rendezőnek pedig vannak tervei egy esetleges negyedik és ötödik részre is. Ezeket azonban könnyen lehet, hogy már nem ő fogja rendezni.

Hirdetés

Erről az Empire-nek adott interjúban beszélt Cameron nemrég, aki ezt mondta:

Maguk az Avatar-filmek is mindent felemésztőek. Van néhány más dolog is, amiken dolgozom, és amik szintén izgalmasak. Azt hiszem, idővel - nem tudom, hogy ez a harmadik vagy a negyedik film után lesz-e - át akarom majd adni a stafétabotot egy olyan rendezőnek, akiben teljesen megbízom, hogy így más dolgokkal is foglalkozhassak, amelyek szintén érdekelnek. Vagy talán mégsem. Nem tudom még.

Cameron szenvedélye a filmek és az általa teremtett világok iránt tagadhatatlan, és ezt tudja jól ő maga is:

Mindent, amit a családról, a fenntarthatóságról, az éghajlatról, a természetről, a témákról, amelyek a való életben és a filmes életemben is fontosak számomra, a filmvásznon tudom elmondani, elmesélni. Ahogy haladtam előre, úgy lettem egyre izgatottabb egyébként a filmekkel. A negyedik Avatar-film például igazán nagyszerű. Egy rohadt nagy durranás. Igazából remélem, hogy megcsinálhatom majd. Meglátjuk, mit hoz a jövő.

A negyedik részre minden bizonnyal csak akkor bólint rá a Disney, ha a második és harmadik rész sikeres lesz a pénztáraknál. Szóval van még ideje Cameronnak azon agyalni, hogy megrendezze-e. A költségeket elnézve nem kis feladat előtt áll a film, mindenesetre van remény, hiszen úgy tűnik, hogy az embereket érdekli a folytatás. A májusban megjelent első előzetes 24 óra alatt ugyanis több megtekintést ért el, mint az összes legutóbbi Star Wars-film. Az Avatar: A víz útja december 15-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.