Hirdetés

Netflixes sorozatot kap Keanu Reeves képregénye, a BRZRKR

|

Ez a már korábban bejelentett film folytatásaként fog szolgálni.

Hirdetés

Keanu Reeves még mindig menő, és ez valószínűleg még sokáig így is fog maradni, köszönhetően többek között a John Wick franchise-nak. Ám a láthatáron már felsejlik a következő történet, ami tovább öregbítheti mindenki kedvenc színészének hírnevét: ez a Reeves által írt képregény, a BRZRKR filmes adaptációja, melyben természetesen a színész fogja alakítani a főhőst, B-t, egy 80 ezer éves félistent.

Hirdetés

A San Diego-i Comic-Conon pedig az is kiderült, hogy kétévados anime sorozat fogja folytatni majd a filmet, ami a Netflixen fog megjelenni. Hogy pontosan hány epizódot fog tartalmazni a sorozat, arról nincs hír, ám a kétévados hossz meghatározása egy tudatos, átgondolt történetet vetít előre, aminek lesz eleje, és a második szezon fináléjával valószínűleg egy sokak számára kielégítő vége is.

Reeves elmondása szerint az anime a legmenőbb dolog, amit emberi lényként láthatott, így egyértelmű volt, hogy ebben a műfajban folytassák a filmet. Ahogy az élőszereplős változatban, úgy az animében is Reeves marad a főszereplő, igaz utóbbiban csak a hangját fogja kölcsönözni a karakternek.

Ti olvastátok a képregényeket?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.