Hirdetés

Jövőre csúszott a New Mutants, előbb jön a Deadpool 2, bajban van a Gambit

|

Gondok vannak az X-Men univerzum körül.

Hirdetés

A Marvel diktálta tempóval a riválisok is igyekeztek felvenni a tempót és miközben a DC-nél jelentős nagytakarítás zajlik és év végén csak egy Aquaman-filmmel jelentkeznek, addig a Fox és az X-Men-univerzuma idén rákapcsolt és 3 filmmel jelentkezett... volna.

Hirdetés

Kezdjük akkor rögtön a rossz hírrel. Vagyis rossz hírekkel, mivel úgy tűnik egyikből következik a másik. A hányattatott sorsú Gambit már úgy tűnt, hogy végre sínen van, miután annyi év hánykolódás után Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás), majd Doug Liman (A Bourne-rejtély, A holnap határa) kezéből végül Gore Verbinski (A Karib-tenger Kalózai-trilógia, Az egészség ellenszere) ragadta magához a gyeplőt. Azonban ma ő is elhagyta a fedélzetet (pedig az ő stílusa garantáltan sokat dobott volna a filmen) és az egyelőre rendező nélkül maradt mozit 2019. február 14-ről a Fox átpakolta 2019. június 7-re. A The Hollywood Reporter értesülései szerint az eléggé komikus tónusú heist mozinak nagyobb esélye lenne nyáron.

Viszont mivel felszabadult a februári időpont, ezért Josh Boone The New Mutants című moziját idén áprilisról átpakolták 2019. február 22-re. Az efféle tologatások rendszerint rosszat szoktak jelenteni, azonban belsős információk szerint erről szó sincs, és az első tesztvetítések alapján jól szerepelt a film első változata, viszont a stúdió kicsit félelmetesebbre akarja hangszerelni a young adult horrort, hogy kicsit meglovagolja a mostanában kisebb virágkorát élő horror hullámot. Ennek pedig jobban kedvez egy februári, nyugodtabb időpont, mint a már tavasszal beinduló blockbusterszezon, amelyben egymás nyakára lépnek a stúdiófilmek. Persze a tologatásban a Fox felvásárlása is közrejátszhatott, így viszont mutáns fronton kiegyenlítettebb lehet 2018 és 2019 is.

Ami pedig jó hír, hogy az egyelőre cím nélküli Deadpool folytatás két héttel korábban, június 1. helyett már május 18-án mozikba kerülhet. Ezt maga Ryan Reynolds is megerősítette twitteren. A dolog érdekessége, hogy egy héttel a Solo - Egy Star Wars-történet előtt érkezik. Hogy ez azt jelenti, hogy inkább teret akarnak hagyni a Star Warsnak, hogy az kitombolja magát, vagy éppenséggel azt, hogy ennyire nem bíznak a sikerében, az még kérdéses, viszont így Deadpoolnak a Sony Slendermanjével kell megbirkóznia. 

Ellenben az X-Men: Dark Phoenix premierje továbbra is 2018. november 2, vagyis a "mutáns-verzum" fő szála egyelőre érintetlenül birtokolja az őszt. Ti mit gondoltok, mi állhat a premier tologatások mögött? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.