Hirdetés

Megvan a New Mutants hivatalos címe és a forgatás dátuma

|

Jól haladnak a New Mutants című X-Men spin-off előkészületei, hiszen a jelek szerint már a forgatás kezdetét is kitűzte a stúdió.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy minden remekül halad a 20th Century Fox közelgő X-Men spin-off mozija, a fiatal mutánsokból álló New Mutants kapcsán. Még a hónap elején került nyilvánosságra a forgatás lehetséges dátuma (amit 2017 elejére tűztek ki), és ugyan volt néhány vita ezt illetően, a rendező hamar elhintette valódiságát. Habár nem teljesen az év elején, de az Omega Underground friss jelentése szerint valóban 2017. májusában kezdődnek el a film munkálatai Montreálban.

Hirdetés

Mindennek tetejébe az értesülésből arra is fény derült, hogy a szóban forgó spin-off hivatalos címe X-Men: The New Mutants, vagyis X-Men: Az Új Mutánsok. A cím eleji kiegészítés minden bizonnyal azt a célt szolgálja, hogy a közönség tisztában legyen vele, miszerint ez a produkció is része a főképp Bryan Singer felépítette franchise-nak. Sem a stúdió, sem az író és rendező Josh Boone nem kommentálta eddig az információt, de magáról a cselekményről sem tudunk sok mindent azt leszámítva, hogy a "Demon Bear" sztorit dolgozhatja fel, ami a korai New Mutants képregények egyik legnépszerűbb története.

Ha a film forgatása valóban májusban startol el, nemsokára biztosan sor kerül a főbb szereplők megkeresésére (vagy ha ez már megtörtént, akkor a bejelentésre), de most kisebb-nagyobb ideig biztos nem fogunk hallani az egylőre igen érdekesnek ígérkező projektről. Egy korábbi értesülés szerint Maisie Williams ("Trónok harca") és Anya Taylor-Joy ("Split") a jelenlegi legesélyesebbek Wolfsbane és Magik szerepeire, Nat Wolff ("Csillagainkban a hiba") pedig Samuel Zachary Guthrie, vagyis Cannonball lehet. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.