Hirdetés

Michael Fassbender focizhat Taika Waititi új filmjében

|

A Hétköznapi vámpírok, a Thor: Ragnarök és a Jojo Rabbit rendezője ismét valami újat próbál ki.

Hirdetés

Bármit mondhatunk Taika Waititire, de azt aligha, hogy nem szeret kísérletezni. A vámpírszatírának készült Hétköznapi vámpírok, az új-zélandi családépítést bemutató Vademberek hajszája, a nosztalgiát maximumra járató szuperhősfilm, a Thor: Ragnarök és a Hitlert kifigurázó Jojo Rabbit után egy újabb különleges téma következik, amely még a Thor: Love and Thunder előtt meg fog valósulni. 

Hirdetés

A Next Goal Wins a 2015-ben bemutatott, hasonló című dokumentumfilmet adaptálja, amely egy apró csendes-óceáni állam, Szamoa útját mutatja be a 2014-es foci világbajnokság kvalifikációja felé. Az Andy Serkis és cége, az Imaginarium Productions produceri felügyeletével készülő projekt mögé a Fox Searchlight állt be, a sajátos humoráról ismert rendező pedig nem csupán a kamera mögé áll, a forgatókönyvet is jegyzi Iain Morrisszal (The Inbetweeners) együtt. A Collider információi alapján már a főszerepre is kinéztek egy A-listás színészt: forrásaik szerint Michael Fassbender már a tárgyalások utolsó fázisánál tart, vagyis jó eséllyel csatlakozni fog Waititi filmjéhez. 

Nektek hogy tetszik a Next Goal Wins koncepciója?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.