Hirdetés

Nézd meg premier előtt az Oscar-esélyes Téli szünetet!

|

Február 29-én kerül a mozikba Paul Giamatti dramedyje, amit néhányan már premier előtt megtekinthetnek.

Hirdetés

A két Arangy Glóbuszt is nyert filmben elérkezik a téli szünet egy jó nevű amerikai iskola számára, azonban nem mindenki megy haza az ünnepekre: a jó eszű, de különc és bajkeverő Angus Tully (Dominic Sessa) családi gondok miatt marad ott; az iskola szakácsnője, Mary Lamb (Da'Vine Joy Randolph) azért dönt így, mert egyetlen fiát gyászolja, aki Vietnamban esett el, és az iskola az utolsó hely, ahol együtt voltak; a történelemtanár, Paul Hunham (Paul Giamatti) pedig azért kényszerül rá, mert az igazgató őt jelölte ki felvigyázónak azok mellé, akik az iskolában rekedtek. 

Alexander Payne (Utódok, Nebraska) új, keserédes filmje nagy Oscar-esélyes, mi pedig 2023 egyik legjobbjának választottuk, sőt 2023 egyik gyöngyszemének kiáltottuk ki

Hirdetés

A Téli szünet február 29-én kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően néhányan egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. 5 darab páros belépő talál gazdára azok között, akik február 26-án, hétfőn 11:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Az alábbiak közül melyik Oscar-kategóriában nem kapott jelölést a film?

a, legjobb rendező
b, legjobb film
c, legjobb eredeti forgatókönyv

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Téli szünet" tárggyal. A vetítés 2024. február 27-én, kedden este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni a hasonló lehetőségekről, akkor kövessétek a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.