Hirdetés

Nézd meg velünk moziban az Ígéretes fiatal nőt!

|

Május 20-án mutatják be hazánkban Carey Mulligan bosszúhadjáratát, gyertek ti is el!

Hirdetés

A Legjobb eredeti forgatókönyv kategóriában Oscar-díjat nyert Ígéretes fiatal nő történetének középpontjában egy 30 éves nő, Cassandra (Carey Mulligan) áll, aki a barátnőjét ért tragédia hatására lemondott az orvosi ambícióiról és otthagyta az egyetemet, hogy az éjszakáinak egy részét éjszakai klubokban töltse. Részeg, magáról alig tudó lány benyomását kelti, hogy tökéletes préda legyen a nők védtelenségével visszaélő férfiaknak, akiket aztán alaposan megleckéztet. A dráma a fajsúlyos témája és illusztris szereplőgárdája (Mulligan mellett Alison Brie, Clancy Brown, Christopher Mintz-Plasse és Jennifer Coolidge is játszik benne) miatt is megérdemli a figyelmet, a Puliwood kritikájáról már nem is beszélve, amely "Kifejezetten jó" plecsnivel értékelte az alkotást. 

Hirdetés

Az Emerald Fennell (Megszállottak viadala) rendezésében készült Ígéretes fiatal nő május 20-án kerül a mozikba, de a UIP-Duna Film és a Puliwood együttműködésének köszönhetően a szerencsésebbek egy vetítésen már premier előtt megtekinthetik. Öt darab páros belépő talál gazdára azok között, akik május 18-án, kedden 12:00-ig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

Melyik Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatban szerepel a film írója/rendezője, Emerald Fennell?

a, A szolgálólány meséje (The Handmaid's Tale)
b, A korona (The Crown)
c, Downton Abbey

A helyes megfejtés betűjelét a szada@puliwood.hu-ra várjuk "Ígéretes" tárggyal. A vetítés 2021. május 19-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját és helyét illetően időben felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat.

FONTOS: a részvételhez védettségi igazolvány bemutatása szükséges!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.