Hirdetés

Nézzétek meg a Wonder Woman 1984 új előzetesét, benne az átváltozott Gepárddal!

|

Hangolódás a csodanő visszatértére.

Hirdetés

Az ígéreteknek megfelelően augusztus 22-én este elkezdődött a DC Entertainment újdonságait prezentáló rendezvénye, rögtön a legutóbbi változáskor már októberre datált Wonder Woman 1984-gyel, ami ezzel a soron következő képregényfilm lesz a Warner Bros. stúdiótól. Több mint fél évvel a Blue Monday dallamaira hangszerelt mozgóképes anyagot követően most egy új teljes előzetes is érkezett hozzá, ami nem csupán a csodanőből mutat többet.

Hirdetés

A DC FanDome panelen a címszerepben visszatérő Gal Gadot, az első részben meghalt, ám most valamilyen oknál fogva mégis fontos szerepet kapó Chris Pine, továbbá Kristen Wiig és Pedro Pascal, illetve Patty Jenkins rendező prezentálták a kedvcsinálót, melyben az összes eddigi, innen-onnan kiszivárgott kinézet után először vehető szemügyre mozgásban a Gepárddá átalakult Barbara Ann Minerva, akit eddig csak emberi formában láthattunk hivatalos anyagokon. De az amazon új, aranyszínű páncélja sem hagy kivetnivalót maga után.

A közelmúlt Európájában és Amerikájában, a közelinek látszó atomháború árnyékában játszódik az elsöprő sikerű Wonder Woman folytatása, melyben Diana kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét. Mivel a Wonder Woman 1984 bemutatóját nemrég halasztották el, ezért ha minden a tervezetten alakul, a film 2020. október 2-án fog debütálni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.