Hirdetés

Nicolas Cage egy alkoholista sárkányt alakít a következő filmjében

|

Egy mérföldkőnek érkezik a Highfire Cage karrierjében, csak még nem tudni, melyik irányban.

Hirdetés

Nicolas Cage munkássága kapcsán múltkor összeállítottunk egy igencsak impozáns listát azokról a filmekről, amikben nem pusztán színészkedik az egyébként Oscar-díjas művész, de mindezt még kimagaslóan is teszi. A minap viszont arról számolt be a The Hollywood Reporter, hogy Cage aláírt egy újabb projekthez, melyben egy bujkáló, alkoholista sárkányt fog alakítani. Ha mindehhez még hozzátesszük azt is, hogy az Artemis Fowl írója, Eoin Colfer felelős a történetért, az ember fiának nem is marad semmilyen kérdése.

Hirdetés

Még az idei gigantikus filmes bukta előtt, idén januárban jelent meg Colfer legújabb regénye, a Highfire, amiben szintén a fantasy világába szeretne elkalauzolni minket. A történet szerint egykoron a sárkányok uralták a világot, de ma már száműzetésbe kellett vonulniuk az életben maradásért. Cage a sárkányok vezetőjét, Lord Highfire-t kelti életre, aki manapság már inkább csak inkább egy lezüllött, alkoholista, egész napját a tévé előtt töltő senki lett Lousianában. Élete akkor fordul fel fenekestől, amikor találkozik Squibbal, egy a maffia ügyeibe keveredett tinédzserrel. Végül segít neki, amivel felkerül ő is a gengszterek céltáblájára, de egy életre szóló barátságot is köt ezzel.


A Highfire az Amazon berkein belül fog készülni, és ezenkívül semmiféle más konkrét dolgot nem árultak még el a projekttel kapcsolatban. Ti mit szóltok, akár valami jó is kisülhet ebből, vagy eleve kár reménykedni ebben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.