Hirdetés

Nicolas Cage fogja vezetni a trágár szavakat bemutató sorozatot

|

A Netflix egy nem akármilyen dokusorozatot fog indítani, amiben a legnépszerűbb káromkodások megszületésének járnak utána.

Hirdetés

A Netflix manapság már bármire pénzt ad, ami kellőképp egyedi és újító stílussal bír. Így kapott zöld utat Charlie Brooker, a Black Mirror készítőjének az áldokumentumfilmje, a Death to 2020, vagy éppen Nicolas Cage legújabb őrültsége. Az egyébként Oscar-nyertes színész a minap arra vállalkozott (a kvázi Five Nights Freddy's adaptációja mellett), hogy egy hat epizódos sorozatban mutatja be a legnépszerűbb és mára már a köznyelvekbe épült káromkodások létrejöttét és azoknak legcifrább átalakulását.

 

Hirdetés

A History of Swear Words (magyarul talán A trágár szavak története) hat, egyenként 20 perces epizódjában a hat legismertebb trágár kifejezés megszületését fogják bemutatni. Ez a hat pedig a "fu*k", a "sh*t", a "b*tch", a "d*ck", a "p*ssy" és a "damn" lesznek. Nic Cage pedig a sorozat műsorvezetője lesz, ahol ismert arcok (például Nick Offerman és Sarah Silverman) és különböző szakértők segítségével fogják kitaglalni ezeket a káromkodásokat.

A History of Swear Words 2021. január 5-én fog debütálni a Netflixen. Ti terveztek majd belenézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.